Agenda Ramplaankwartier

• t/m 15 januari 2019 Haarlem Zuid West, wonen & werken langs de lijn is een ABC-wijk-te-kijk-tentoonstelling over het gebied Leidsevaartbuurt en het Houtvaartkwartier met uitlopers naar de Wagenweg en naar de Brouwersvaart.

In de afgelopen jaren hebben zich in dit gebied belangrijkste veranderingen voorgedaan en in de nabije toekomst staat er hier nog veel te gebeuren. Alle reden om de aandacht te vestigen op dit stadsdeel van Haarlem. De tentoonstelling is in het ABC-Architectuurcentrum Haarlem, Groot Heiligland 47

In de periode dat de expositie in het ABC te zien is, worden er discussies, rondleidingen en fietstochten georganiseerd over en door Haarlem Zuid West.

 

Het is het stadsdeel met bekende Haarlemse iconen als de Nieuwe Bavo, Haarlem Hoog, zwembad de Houtvaart en ’t Schouwtje als oudste gebouw.

Zondag 30 september a.s. vindt de 34e editie plaats van de Vitaminstore Halve van Haarlem.

Dit hardloopevenement bezorgt duizenden deelnemers, toeschouwers en honderden vrijwilligers een aangename, sportieve én gezonde middag. In samenwerking met de gemeenten Haarlem, Zandvoort en Bloemendaal, PWN, Staatsbosbeheer, de provincie Noord-Holland, Connexxion en de politie Kennemerland wordt er door de organisatie alles aan gedaan om de eventuele verkeershinder voor bewoners en ondernemers op en langs het parcours zo veel mogelijk te beperken. Hinder uitsluiten kan bij een evenement van deze omvang op de openbare weg echter niet en daarom vragen wij uw medewerking en begrip op zondag 30 september tussen 10.00 en 17.00 uur.
Op de website www.halvevanhaarlem.nl is het complete overzicht van alle verkeersmaatregelen per wijk terug te vinden.

• Diverse activiteiten in het Nationaal Park

www.np-zuidkennemerland.nl

 

 

_DSC6179Op de  uitagenda  kunt u vinden wat er de komende tijd in Haarlem te doen is. Ook staat op deze website allerlei informatie over Haarlem.